Колеги, изгоря ми крушката на габарита (алфа 166) и искам да ги сменя, но със бели за да са еднакъв цвят с ксеноните... Четох темичките, но никъде не намерих от къде мога да намеря такава и въпроса ми е дали мога да сложа диодна крушка, която е примерно 12V, 2.0 W или 3.5 W .. Моята оригиналната е 12V H6W. Ще отчита ли грешка с диодната ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Крушка габарит
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеКолеги, изгоря ми крушката на габарита (алфа 166) и искам да ги сменя, но със бели за да са еднакъв цвят с ксеноните... Четох темичките, но никъде не намерих от къде мога да намеря такава и въпроса ми е дали мога да сложа диодна крушка, която е примерно 12V, 2.0 W или 3.5 W .. Моята оригиналната е 12V H6W. Ще отчита ли грешка с диодната ?
Аз си сложих светодиодни (не ги знам с каква мощност са). Чекът не свети.
Тъй че слагай LED и ако светне чека, решение има.
Загледай цоклите на новите крушки и ако пъпките са им разположени на 180 гр. както на повечето крушки, им изпили едната пъпка преди да ги боднеш, защото пъпките на оригиналните не са на 180 гр.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеКолеги, изгоря ми крушката на габарита (алфа 166) и искам да ги сменя, но със бели за да са еднакъв цвят с ксеноните... Четох темичките, но никъде не намерих от къде мога да намеря такава и въпроса ми е дали мога да сложа диодна крушка, която е примерно 12V, 2.0 W или 3.5 W .. Моята оригиналната е 12V H6W. Ще отчита ли грешка с диодната ?...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Той чека не светваше ли за 15 сек и после да угасва, мен даже ми светеше, мисля че ми прекъсваше една крушка от 3-тия стоп
http://led.omega-light.com/AutoLED/B...ba9_9x5050.jpg това порачахще пиша какво е станало
Last edited by Elektro; d.m.y г., 18:24.It's not how you stand by your car,it's how you race your car.
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеТой чека не светваше ли за 15 сек и после да угасва, мен даже ми светеше, мисля че ми прекъсваше една крушка от 3-тия стоп
http://led.omega-light.com/AutoLED/B...ba9_9x5050.jpg това порачахще пиша какво е станало
Ама послушай Любо и изпили едната пъпка, че ако знаеш тея фасунги колко лесно се пукат...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Сложих ги колеги, извода ми е, че светят доста по-слабо от оригиналните но поне не са жълти, а сини и отиват повече на ксенонаДори ги намерих и на по-добра цена и то няколко типа крушки - с 1 диод или с няколко, ако случайно някой се интересува да пише и снимка имам
Целта ми беше денем да карам на габарит, но няма как да стане явно
It's not how you stand by your car,it's how you race your car.
Comment
Comment